Lisa Elmqvist | Fisk, Skaldjur & Delikatesser

fisk- & skaldjursbutik

I Sveriges förmodligen mest välsorterade fisk- och skaldjursbutik har vi levt sida vid sida med våra leverantörer och kunder sedan 1926. Nära och långvariga relationer med våra kunder och de bästa leverantörerna av fisk- och skaldjur är en förutsättning för att vi kan erbjuda ett dagsfärskt utbud av högsta kvalitet.

Lägg sedan till fyra generationers kunskap om förädling, tillagning och recept så blir resultatet svårslaget – vilket även givit oss förtroendet som enda fisk- och skaldjursbutik att vara Kunglig hovleverantör.
Varmt välkommen!

Lax i olika former efter våra hemliga recept. Välkända och oigenkännbara fiskar men med den gemensamma nämnaren – fantastiskt välsmakande. I skivor, bit eller hela.

Vardagsmat eller vardagslyx. Oavsett vilket kan vi erbjuda ett sortiment och en kvalitet av skaldjur som lämnar ingen oberörd. Räkor eller hummer – det får dagen avgöra.

En saligt god soppa. Hos finner du flera välsmakande soppor som värmer i både kropp och själ samt ett gediget utbud av färdiglagade fisk- och skaldjursrätter bara är att sätta in i ugnen.

Hos Lisa Elmqvist har vi mängder av saliga röror att välja bland. Mest känd är så klart för våra fantastiska Skagenröra. Men det finns så mycket mer att välja bland och upptäcka som förgyller tallriken och måltiden.

Ordet sås kommer givetvis från franskans sauce och är en viktig komponent till många av våra maträtter. När du går in och väljer maträtter och råvaror på Mat Online föreslår vi alltid förslag på såser och tillbehör.

Förutom såser och röror erbjuder vi diverse tillbehör som hör våra råvaror och rätter till. Så oavsett om ni vill ha bröd eller kanske en kniv att öppna ostronen med så har vi det ni söker.

Våra matlådor från Lisa Elmqvist och Husmans Deli passar både som lunch eller middag och våra picknickbrickor är härliga ute i det gröna.

Vi erbjuder enbart fisk och skaldjur av av absolut bästa kvalitet och därför anpassar vi vårt sortiment efter havets säsonger. Ta del av vår fisk- och skaldjurskalender.

Ta del av våra färdigkomponerade menyförslag, eller våra valfria förslag på för- och huvudrätter, desserter samt kanapéer/snittar.

Något mindre innan eller efter? Utifrån vårt fisk- och skaldjursortiment, samt utbud från Husmans Deli, erbjuder vi det där lilla extra med stor smakupplevelse.

Ett ostron kräver en ostronkniv. En fisk- och skaldjursbok inspirerar till nya rätter. Eller varför inte ge bort en presentkorg eller ett presentkort till någon likasinnad.