Lisa Elmqvist | Fisk, Skaldjur & Delikatesser
Recept & serveringstips
Här finner du samtliga receptförslag på förrätter och huvudrätter på ett och samma ställe. Vill du ha fullständiga recept är Lisas Fisk- och skaldjursbok ett bra tips!
Alla våra mattips och serveringsförslag är i PDF format. Tryck på ladda ner för att visa receptet.
Förrätter
![](/files/forratter/dsc_4597_0.jpg)
Toast Skagen
![](/files/forratter/dsc_4696.jpg)
Blini med Kalix löjrom
![](/files/forratter/dsc_4965.jpeg)
Matjessill med tillbehör
![](/files/forratter/dsc_4730.jpeg)
Silltallrik
![](/files/forratter/dsc_4989.jpeg)
Hummersoppa med tillbehör
![](/files/forratter/dsc_4714_0.jpg)
Hummer
![](/files/forratter/dsc_4973.jpeg)
Ankleverterrin med tillbehör
![](/files/forratter/dsc_4741.jpeg)
Gubbröra på kavring
![](/files/forratter/dsc_5018.jpeg)
Pilgrims musselterrin med löjromssås
![](/files/forratter/dsc_4731.jpeg)
Gravad lax
Huvudrätter
![](/files/huvudratt/1.jpg)
Torsk, ångad
![](/files/huvudratt/2.jpeg)
Rödtungefilé, pocherad
![](/files/huvudratt/3.jpeg)
Marulk, grillad
![](/files/huvudratt/4.jpeg)
Rökt lax med stuvad spenat
![](/files/huvudratt/5.jpeg)
Piggvar, ugnsbakad
![](/files/huvudratt/6.jpeg)
Hälleflundra, ugnsbakad
![](/files/huvudratt/7.jpeg)
Gösfilé med skogssvampsås
![](/files/huvudratt/8.jpeg)
Röding, halstrad och gravad
![](/files/huvudratt/9.jpeg)
Laxfilé, stekt
![](/files/huvudratt/10.jpeg)
Fisksoppa, andalusisk med havskräfta
![](/files/vardagskasse/1.jpeg)
Andalusisk fisksoppa med aioli
![](/files/vardagskasse/2.jpeg)
Laxpudding
![](/files/vardagskasse/3.jpeg)
Pasta med kräftstjärtar och vitvinssås
![](/files/vardagskasse/4.jpeg)
Räksmörgås
![](/files/vardagskasse/5.jpeg)
Räksallad
![](/files/vardagskasse/6.jpeg)
Rimmad lax med dillstuvad potatis
![](/files/vardagskasse/7.jpeg)
Skagenröra med bakad potatis
![](/files/vardagskasse/8.jpeg)
Skaldjurslasagne
![](/files/vardagskasse/9.jpeg)
Scampi Indienne
![](/files/vardagskasse/10.jpeg)