Lisa Elmqvist | Fisk, Skaldjur & Delikatesser

Lisas Vänner

Eftersom vi är oerhört måna om våra kunder, gäster och samarbetspartners vill vi gärna hålla kontakten så gott vi förmår. Därför erbjuder vi något som vi kallar för Lisas Vänner. Som medlem i Lisas Vänner får du ta del av löpande information så som specialinbjudningar, erbjudanden, tips och råd samt annat matnyttigt.

Det enda du behöver göra är att prenumerera på Lisas Vänners nyhetsbrev som skickas ut ett par gånger om året. Du är självklart även välkommen att följa oss på våra Facebook-sidor och på Instagram där vi lägger ut lite snabbare nyheter.
Genom anmälan nedan ges samtycke att Lisa Elmqvist behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. Läs mer om GDPR här.

Hantering av personuppgifter

När du väljer att bli medlem i Lisas Vänner samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att kunna skicka nyhetsbrev till dig. Vi samlar också in uppgifter om vilka mail som våra medlemmar väljer att öppna och läsa samt vilka erbjudanden ni finner intressanta. Vi använder dessa uppgifter för att analysera, utveckla och förbättra såväl kommunikationen som våra produkter och tjänster.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Lisa Elmqvist sparar bara kontaktuppgifter och skickar nyhetsbrev så länge våra medlemmar önskar.