Lisa Elmqvist | Fisk, Skaldjur & Delikatesser

Catering & Fest

Vi ordnar allt från en komplett catering som helhetsleverantör till mindre arrangemang. Tillsammans med vår cateringavdelning skräddarsyr vi era önskemål och behov så att det blir lite mer än det ni förväntade er.

För förfrågningar maila till butiken@lisaelmqvist.se eller ring 08 553 404 03.

Nyårsmeny från Lisa Elmqvist och Husmans Deli

Fira in 2022 med en färdiglagad middag som endast kräver en enkel uppvärmning. I år har vi en trerättersmeny där du kan välja mellan två huvudrätter från Lisa Elmqvist och Husmans Deli. Beställning lämnas i Butiken, per telefon 08-553 404 03 eller via mejl till butiken@lisaelmqvist.se

Cateringmeny

Här hittar du lite olika förslag på menyer som vi har satt samman anpassade för både små och stora sällskap. Vi skräddarsyr även allt som står till buds från både Lisa Elmqvist och Husmans Deli. Vid frågor ring 08-553 404 03.

Helhetsleverantör

Vi är ofta helhetsleverantör där vi förutom det som står på menyn även bistår med vår rutinerade serveringspersonal, kockar, bord och stolar och all servis och dukning. Vill du veta mer? Maila till butiken@lisaelmqvist.se eller ring 08-553 404 03.

Kanapéer/Snittar

Om ni vill vänta med att sätta er till bords, eller kanske ordna ett stående mingel istället för en sittande middag, är det alltid trevligt med välsmakande kanapéer och snittar.