Ost
Husmans Deli är ett paradis för oss som älskar ost. Utbudet som vi saluför kommer från både när och fjärran och passar givetvis som både för- och efterrätt eller som smakhöjare i många huvudrätter. Gårdsproducerad getädel, hårdosten Bocke-Pär, klassisk Brie de meaux, smakrik parmesan som passar till det mesta, eller grottlagrad Gruyère det får smaken avgöra. Oavsett dag på veckan är det alltid perfekt med en god ost på bordet!
BESTÄLLNING, LEVERANS OCH TRANSPORTKOSTNAD
För information om beställning, leverans och transportkostnad vänligen klicka här
Kontrollera om vi kan leverera till din adress

Appenzeller extra lagrad. Tillverkad på opastöriserad komjölk.
102,00 kr

Brie de meaux, en klassisk vitmögelost gjord på opastöriserad komjölk från Brieregionen nära Paris.
84,00 kr

Caprinelle, en krämig medelhård getost med mildare karaktär.
86,00 kr

Svartvaxad Kvibille Cheddar, lagrad i minst ett år.
59,00 kr

Fransk Bondost, fransk vardagsost från sydfranska Baskien gjord på pastöriserad komjölk.
58,00 kr

Gamle Ole, en dansk kittost gjord på pastöriserad komjölk och har en fyllig smak.
68,00 kr

Gorgonzola Dolce, en grönmögelost gjord på pastöriserad komjölk och har en gräddig och kryddig doft av våt halm och champinjoner.
64,00 kr

Gruyère grottlagrad, är fast och har en nötig och lite sötaktig doft med gräsig och tydlig smak.
110,00 kr

Morbier, en halvhård kittost gjord på komjölk med en frisk smak av hö och nötter.
64,00 kr

Parmigiano Reggiano, 36 månader. En pressost tillverkad på uppvärmd delvis skummad och opastöriserad komjölk med en intensiv, rund och fyllig smak med sälta och skärpa.
126,00 kr

Saint Agur, en krämig, mild och modern grönmögelost gjord på pastöriserad komjölk.
78,00 kr

Västerbottensost, tillverkas på pastöriserad komjölk och är en halvhård till hård ost med något syrlig men fin sälta i smaken.
64,00 kr

En smakrik hårdost som tillverkas enligt det klassiska recept som framtogs vid Almnäs Bruk i slutet av på 1800-talet.
134,00 kr